Ondernemend Friesland events

OF wil samen met haar partners graag haar kennis delen met de ondernemers in Friesland. Daarvoor organiseren we regelmatig kennisevents met aansprekende thema´s, pakkende sprekers en interactieve programma´s. Heeft u suggesties of binnenkort een leuk event voor de ondernemers in Friesland? Neem dan contact met ons op.

‘We laten ondernemers kennismaken met het vernieuwde Office Centre’

‘We laten ondernemers kennismaken met het vernieuwde Office Centre’

Bianca de Vries-Dalstra is vestigingsmanager van Office Centre Leeuwarden. Het bedrijf is voor de tweede maal aanwezig op de BCDN. “Wij zien dit als een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers en hen te enthousiasmeren over het nieuwe Office Centre.”

 

Kantoorartikelenleverancier Office Centre Leeuwarden is terug op haar oude locatie aan de Siriusweg 1 in Leeuwarden. Vanuit dit pand werden de afgelopen jaren kantoorartikelen onder de naam Staples Retail aangeboden. Maar sinds enkele maanden prijkt de naam Office Centre weer op de gevel.

 

Wat verwacht je van de BCDN?

Wij willen andere ondernemers kennis laten maken met het hernieuwde en frisse Office Centre. Office Centre Leeuwarden biedt alles wat de ondernemer nodig heeft en de specialisten op diverse afdelingen zetten zich dagelijks in voor een optimale klantbenadering. Kantoorartikelenleverancier Office Centre is weer in Nederlandse handen en de vestiging in Leeuwarden gaat zich nu als Office Centre Leeuwarden profileren op de lokale markt.

Waarom is het voor jouw bedrijf belangrijk om op juist dit event aanwezig te zijn?

De afgelopen maanden is hard gewerkt om alle systemen over te zetten en zijn de eerste assortimentswijzigingen doorgevoerd. Wij zijn er klaar voor en dat willen we laten zien, ook op de BCDN.

Zo is het Double A papier weer terug en is Office Centre weer de plek waar innovatieve producten zoals de Samsung Flip - een digitale flipover - te zien en te verkrijgen zijn. Op dit moment wordt een XXL bedrijfskledingshop toegevoegd, waar zowel de zzp-er als het mkb-bedrijf terecht kan voor kwalitatieve en gepersonaliseerde bedrijfskleding.

Op de afdeling Print & Marketing services kan de ondernemer terecht voor al zijn print- en drukwerkoplossingen, maar ook voor een complete huisstijl, promotionele producten en relatiegeschenken, van ontwerp tot realisatie.

De meubelafdeling biedt keuze uit meer dan vijftig bureaustoelen en laat een selectie van de vele mogelijkheden zien op het gebied van kantoorinrichting, met zit-sta werkplekken, bureaus en werkplekken in diverse uitvoeringen. Projectinrichting is mogelijk van vloerbedekking tot en met zonwering. Een binnenhuisarchitect komt vrijblijvend op locatie om met de klant alle wensen in kaart te brengen en dit uit te werken in een 3D ontwerp.

EasyTech
Met EasyTech heeft Office Centre Leeuwarden IT-ondersteuning en -oplossingen paraat. Computers en laptops die aangeschaft worden kunnen volledig geïnstalleerd worden, zodat deze direct klaar zijn voor gebruik en de klant zich kan focussen op het ondernemen. Sinds kort rijdt een bestelauto van Office Centre Groningen rond waarmee stoelen, printers en overige bestellingen ook op locatie afgeleverd kunnen worden.

Jouw bedrijf is natuurlijk uniek en dat wil je laten zien. Waarin onderscheiden jullie je?
Office Centre Leeuwarden levert ook nog duizenden traditionele kantoorartikelen, direct uit voorraad. Een enthousiast team staat elke dag klaar, adviseert over diverse toepassingen en denkt graag mee over allerhande vraagstukken op gebied van kantoor en ondernemen. 

Office Centre Leeuwarden wil zich onderscheiden in persoonlijke service. Dit doen we uiteraard op de eerste plaats met een lach op ons gezicht. Met onze specialisten in onder andere Print & Marketing, Meubelplein en Easytech, ontzorgen we u als ondernemer op alle vlakken.

Op een netwerkevent als het BCDN aanwezig zijn, is onderdeel van je vak als ondernemer. Wat vind jij het mooiste aan jouw vak?

Het mooiste van ons vak is dat we graag een bijdrage willen leveren aan het ontzorgen en het succes van andere ondernemers. Dit doen we met een eigen identiteit; oprecht, persoonlijk en met de beste service.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist