Ondernemend Friesland nieuws

Wethouder Henk Deinum maakt bij KVN kennis met onderwijs 2.0

Henk Deinum maakt bij KVN kennis met onderwijs 2.0

Henk Deinum, wethouder van de gemeente Leeuwarden bezocht commercieel leerbedrijf KVN voor een werkbezoek. Hij wilde kennismaken met het bedrijf, om te zien hoe studenten tegenwoordig kunnen werken aan echte projecten en tevens hun eigen ’skills’ verbeteren. Bij KVN lopen continu ca. 35 studenten MBO en HBO stage en bouwen onder andere games, apps, websites, video’s. Tevens verzorgt KVN samen met het Friesland College en ROC Friese Poort de komende vijf jaar in totaal 100 masterclasses die toegankelijk zijn voor studenten, docenten én het bedrijfsleven.

100 gratis masterclass tickets

Na de kennismaking en een rondleiding bij KVN (Kweekvijver Noord), ontving de wethouder een cheque voor 100 gratis masterclass tickets. De cheque werd overhandigd voor het nieuwe pand van KVN aan de Baljéestraat, waar KVN per 1 juli naartoe verhuist. De masterclasses van KVN zijn bedoeld om ondernemers, overheden, scholen en studenten te inspireren en te informeren over thema's op het gebied van ondernemen, media, communicatie en marketing. Donderdag 29 juni vindt de derde masterclass plaats, met als onderwerp ‘Gedragsverandering'.

 

Henk Deinum: “Het is fantastisch om te zien hoe studenten zich bij KVN kunnen ontwikkelen. Ze leren niet alleen om beter te worden in hun vak maar ook alle andere aspecten van ondernemen komen aan bod. Dit is onderwijs 2.0"

 

Kweekvijver Noord

KVN ontwikkelt websites, video’s, animaties, huisstijlen, games, apps, virtual reality en augmented reality producten voor grote en kleine opdrachtgevers. Het bedrijf stoomt young professionals tijdens hun stage klaar voor het bedrijfsleven, doormiddel van echte opdrachten voor opdrachtgevers. De masterclasses van KVN Evenementen zijn dan ook een logische stap om een breder publiek op weg te helpen met thema’s rondom ondernemen, media, communicatie en marketing. De eerste 35 thema’s van de geplande 100 masterclasses zijn al bekend gemaakt op hun website.

 

De eerstvolgende masterclass duikt dieper in op consumentengedrag. Tijdens deze masterclass vertellen twee experts hoe met communicatie gedrag beïnvloed kan worden. Kaarten voor de masterclasses kunnen ook besteld worden via (http://kweekvijvernoord.com/masterclasses/)

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement