Ondernemend Friesland nieuws

Friese Winged-Dutchman Aero Service start met Eclips Jet 550 vluchten vanaf Groningen Airport

Winged-Dutchman Aero Service

Sjoerd-Jan van Klaarbergen is sinds kort de trotse eigenaar van een Eclipse jet 550. De Eclipse jet opereert aan de onderkant van de jet markt, wat inhoud dat het t eerste vliegtuig is als men jet wil vliegen als transport middel voor Europese afspraken. Met de Eclispe jet 550 zijn wij de eerste die met een Europese registratie op een EASA-AOC (Air Operator Certificate) commercieel gaan vliegen. Dit is dezelfde licentie waarop de KLM bijvoorbeeld vliegt en voldoet aan de strengste Europese eisen ter bescherming van de consument, aldus de trotse Sjoerd-Jan.

Is het kostbaar?

Dat zou je in eerste instantie wel zeggen. Maar als men productiviteit mee neemt en de belasting voordelen, dan is dit concurrerend met alle reguliere airline vluchten naar bestemmingen. In de bookingstool op onze website hebben we dit heel handig weergegeven. Als je hier je gegevens invult en niet het dichtstbijzijnde vliegveld, maar de uiteindelijke bestemming, dan rekent deze tool zelf het tarief uit en naar welk vliegveld. Vervolgens wordt dezelfde vlucht ook weergegeven van bijvoorbeeld Schiphol naar de betreffende bestemming. Als je bijvoorbeeld een dag retour Drachten - Dijon Frankrijk invult met een meeting van 2 uur met 3 personen. Dan zie je dat wij goedkoper zijn dan een reguliere airline als je dan voor een ticket en overnachting een ongeveer 600 euro rekent.

 

Time is money

De klant bepaald wanneer er gevlogen word en wij wachten zolang de afspraak duurt, dus de ene keer is de afspraak een succes en moet er geborreld worden en andere keer is het zo snel mogelijk weer naar huis. Wij kunnen op vliegvelden landen waar een airline niet kan landen. wat inhoud dat wij zeer dicht op de bestemming kunnen landen. Er zijn in Europa ruim 600 airline vliegvelden, maar wij kunnen op meer dan 2000 vliegvelden landen. Omdat wij ook nog eens hoger vliegen krijgen wij ook directe routes toegewezen en dus een kortere vliegafstand. Het is ook geen uitzondering als men in Europa een afspraak heeft en men met een airline reist en diverse keren moet overstappen. Dit is een aanslag op tijd en zeer ongemakkelijk en vooral als de wifi voorziening op het airport niet optimaal zijn om te kunnen werken zoals bijvoorbeeld op Oslo weet ik uit eigen ervaring. Als je als Noordeling via airline Schiphol gaat, is men altijd 3 a 4 uur kwijt alvorens het vliegtuig opstijgt. Files, parkeren, douane, boarden, etc. In deze tijd zijn wij al op een Europese bestemming geland. en zit persoon al in zijn meeting, legt Sjoerd-Jan uit.

 

14 april spectaculaire entree

Op 14 april a.s. rond 16:30 uur wordt het vliegtuig feestelijk binnengevlogen op Groningen Airport. Na de landing staat het vliegtuig ter bezichtiging bij de General Aviation Terminal. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het vliegtuig te bezichtigen en eventuele mogelijkheden te bespreken, aldus Sjoerd-Jan.

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement