Ondernemend Friesland nieuws

In Wolvega start nieuwbouw pand Delfsma Bouw & Ontwikkeling

In Wolvega start nieuwbouw pand Delfsma Bouw & Ontwikkeling

Aan de Grafietstraat in Wolvega is de realisatie van het nieuwe pand van Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van Betsema Groep, gestart. Momenteel wordt hard gewerkt aan de fundering van het kantoor met achtergelegen werkplaats. Doel is om voor de bouwvak het nieuwe pand in gebruik te nemen.

Groei en uitbreiding

Na jaren gewerkt te hebben vanuit Oldeholtpade zal Delfsma Bouw & Ontwikkeling vanaf komende zomer actief zijn vanuit Wolvega. Delfsma Bouw & Ontwikkeling heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt. “Voor Delfsma Bouw & Ontwikkeling waren we al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie,” aldus directeur Jaap Betsema, “De huidige locatie ligt midden in Oldeholtpade en is met de huidige ontwikkelingen logistiek minder goed bereikbaar. De binding met de regio en de goede samenwerking met de gemeente Weststellingwerf hebben er toe geleid dat we gaan verhuizen naar Wolvega. Een unieke kans om ons bedrijf toekomstbestendig te maken en te laten doorgroeien.”

 

De samenwerking met Gemeente Weststellingwerf verliep uitstekend. De nieuwbouw van Delfsma Bouw & Ontwikkeling naast de nieuwe brandweerkazerne betekent de eerste realisatie sinds een aantal jaren. “Het past bij het huidige economische klimaat, er is weer groei zichtbaar, bedrijven durven weer te investeren en dat is een gezonde ontwikkeling,” aldus Jaap Betsema.

 

Projecten in de regio

Doel is om voor de bouwvak het nieuwe pand in gebruik te nemen. Delfsma Bouw & Ontwikkeling werkt intussen ook aan diverse woningbouwprojecten in de regio. Zo start in de Lindewijk in Wolvega binnenkort de bouw van de eerste gezinswoningen aan de Kommavlinder en Distelvlinder. In Noordwolde wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal robuuste gezinswoningen. Ook buiten de directe omgeving werkt Delfsma Bouw & Ontwikkeling aan comfortabele en kwalitatief hoogstaande gezinswoningen.

Onze specialisten
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Juridisch specialist