Ondernemend Friesland nieuws

YouBrand naar Dubai voor Dontje

YouBrand naar Dubai voor Dontje

Het Leeuwarder filmbedrijf YouBrand heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met professionele autoracer Indy Dontje. Het team van YouBrand gaat, samen met het multimediabedrijf Sportified, de jonge coureur een jaar lang volgen en hem ondersteunen met film, vloggen en een multimediale marketingstrategie. Als eerste wapenfeit van de samenwerking filmde het team van YouBrand Dontje uitgebreid terwijl de racer met het team Abu Dhabi Racing Black Falcon meedeed aan de 24-uurs race voor GT3 in Dubai.

Rijzende ster

Indy Dontje is een van de snelst rijzende sterren in de wereld van GT-racen. De ambitieuze Noord Hollander gooide in 2015 al hoge ogen in de Blancpain Endurance Series. Gesteund door AMG (de high-performance divisie van Mercedes-Benz) doet de racer op 14, 15 en 16 januari mee aan de 24-uurs race voor GT3 in Dubai. Dit met het team Abu Dhabi Racing Black Falcon.

 

YouBrand naar Dubai voor Dontje

 

Samenwerken

Dontje ademt het racen in al zijn poriën en deelt die passie graag met zijn fans. Dat doet hij graag vanaf zijn thuisbasis, Kartcentrum Lelystad, waar Dontje eigenaar van is en waar jong en oud kennis maken met alle bijzondere facetten van het racen. YouBrand en Sportified zijn gevraagd  om in 2016 niet alleen tal van internationale races in beeld te brengen, maar om de coureur ook te ondersteunen met vloggen en met andere facetten van een multimediale strategie. YouBrand werkt daarbij samen met het bureau Sportified (Leeuwarden), van Thom Doesburg en Stefan Takens. Sportified is al enkele jaren volop bezig in de wereld van autoracen en heeft de autosport als het ware in het DNA zitten. Doesburg: “We werkten al voor Nyck de Vries, het Finse raceteam Koiranen en voor het FIA F4 NEZ kampioenschap. Wanneer je net als wij helemaal weg bent van racen en van alles wat er om heen zit, dan groeit je werk daar als het ware ook naar toe. Zo is er internationaal een soort Sportified-handschrift ontstaan, qua stijl en aanpak. Of, zoals we het zelf zeggen: ‘ We create experiences.’ De manier waarop YouBrand filmt past daar helemaal in, vonden wij.”

 

Passie

Mark Nicolai van YouBrand: “Indy is helemaal weg van racen. Sportified ook en wij

ook, maar dan als filmers.  Indy deelt zijn passie graag via film en video en wil daar professionele hulp bij. We zijn vereerd dat hij daarbij voor ons heeft gekozen. We zijn half januari dan ook in volle bepakking naar Dubai gegaan en hebben daar prachtige beelden geschoten. Zo zullen nog meer races volgen en samen met Sportified gaan we proberen voor Indy een jaar lang een superspannende online presence te bouwen.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement