Ondernemend Friesland nieuws

ZENS: ‘Werelds design onderscheidt bedrijf van de massa’

ZENS Lifestyle

In een snel veranderende wereld zijn klanten, relaties en medewerkers steeds vaker afkomstig uit andere landen en culturen. Toch zijn deze ontwikkelingen vaak nog niet terug te zien in de inrichting van Nederlandse bedrijven. ZENS lifestyle, dat Oosterse elementen combineert met hedendaags lifestyledesign, wil het Nederlandse bedrijfsleven binnenleiden in het Global Village van de 21ste eeuw.

ZENS ontwerpt en produceert handgemaakte keramieken serviezen, theesets en unieke presentjes, waarbij Oost en West elkaar ontmoeten. In het ontwerpproces werkt ZENS samen met vooraanstaande designers uit onder meer Japan, Italië, het Verenigd Koninkrijk en China. Ook verkoopt het bedrijf, gevestigd aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam, gezonde thee in bijzondere en uiteenlopende smaken.

 

Cultuur

Het bedrijf met Aziatische roots laat zich in zijn designs leiden door ontwikkelingen in de maatschappij. “De moderne samenleving is in verwarring door een gebrek aan verbinding tussen mensen, geschiedenis en cultuur,” zegt Michiel Koper van ZENS lifestyle Europe. “ZENS ziet dit als een unieke kans. Met onze designs bieden wij moderne bedrijven en wereldburgers boeiende inzichten in de Oosterse cultuur. Wij geloven heilig in de voordelen die we daarmee bieden aan de westerse samenleving: begrip, verbinding, welzijn.”

 

Thee is hot

ZENS levert zijn designs aan onder meer hotels, restaurants en internationaal opererende bedrijven. “Wij herinneren mensen eraan om ook eens te relaxen,” aldus salesmanager Bastiaan Ronkes. “Kopjes of schaaltjes met een werelds design geven een totaal andere beleving en onderscheiden je als bedrijf van de massa.”

 

ZENS wil ontmoetingen in het bedrijfsleven naar een hoger niveau tillen. Zo is het in Azië gebruikelijk om altijd verse thee uit kleine kopjes te drinken. “Met ZENS haal je die mindset in huis. Onvergelijkbaar met Nederland, waar één grote pot op tafel wordt gezet, en kopjes en theezakjes meerdere keren achter elkaar worden gebruikt. Bovendien is gezonde thee hot & happening, dus maak je als bedrijf een goede beurt.”

Onze specialisten
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Wim behage Accent Automatisering Sneek
Wim Behage
Accent Automatisering
ICT-specialist
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Pieter de Boer en Harry Poort Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen
Pieter de Boer & Harry Poort
Groenewegen Advocaten en Notarissen
Advocaten en Notarissen
Tandarts-Implantoloog-Frank
Frank Post
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Tandheelkunde en Healthcare
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
Bas-Jan 't Jong Inaday merken en patenten Heerenveen
Bas-Jan 't Jong
Inaday Merken en Patenten
Patenten en merken adviseur
Jaap Adamse - Meneer Regezma BV
Jaap Adamse
Meneer Regezma BV
Re-integratie en Gezondheidsmanagement