Ondernemend Friesland nieuws

Zuivelhoeve Sneek behaalt eerste plaats

Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. Van 23 mei tot en met 2 juli hebben consumenten kunnen stemmen op hun favoriete winkel en op donderdag 4 juli is Zuivelhoeve Sneek uitgekozen als de beste winkelier voor de provincie Friesland.

Bepaling ‘winkelier verkiezing 2019’

De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Onder leiding van franchisenemer Remco Veenstra, behaalde hij en zijn team de meeste stemmen en daarmee de eerste plaats. Hiermee is de overwinning nog niet compleet want op de tweede plaats is Zuivelhoeve Heerenveen geëindigd en Zuivelhoeve Leeuwarden is met de derde beloont. Een bijzondere waardering van de Friezen voor onze Zuivelhoeve winkels in de provincie met deze drie winnende posities. Ook in de provincie Overijssel en Gelderland blijken de consumenten grote Zuivelhoeve fan te zijn met eerste plaatsen voor Zuivelhoeve Almelo en Zuivelhoeve Harderwijk. In de gemeente verkiezing zijn Zuivelhoeve Barneveld en Beuningen tevens winnaar.

 

Boerderij Zuivelhoeve en Winkels

De franchisefamilie uit Twente vindt zijn oorsprong in een oude klompenschuur in het oosten van het land. Diane Roerink begint in 1981 een klein boerderijwinkeltje, waar ze de ambachtelijke producten verkoopt die haar man Gerjhan op de boerderij met liefde maakt. Al snel volgen er meerdere winkels. Met landelijk 50 winkels is de franchise formule een toonaangevende formule met enthousiaste en gedreven ondernemers die, elk op unieke en bijzondere wijze, dagelijks de consument met mooie en eerlijke producten bedient. Want iedereen van de Zuivelhoeve gelooft dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde gemaakt is met een directe verbinding tot de bron. En hoe mooi is het dat ondertussen naast de yoghurt ook de (h)eerlijkste Boeren kazen, buitenlandse kazen, olijfolies, vers gebrande noten, droge worsten, tapas, en ambachtelijke chocolade in de winkels aangeboden wordt.

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist