Bolswarder bedrijf ZWF ontwerp wint met Photogifts.nl

De jury roemt specifiek de realistische kleuren en scherpte van de foto op canvas. Niet verwonderlijk, want ‘museumkwaliteit leveren’ is het streven van Photogifts.nl. Regelmatig zwaait de deur van het pand open en controleren medewerkers de afbeelding op perfectie. Veel producten vinden dan ook hun weg naar fotografen, die het zelfontwikkelde bestelsysteem van het Bolswarder bedrijf aan hun eigen website kunnen koppelen. Photogifts.nl levert door heel Nederland en België aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

Allround

Grondleggers Geoffrey en Wesly Schippers waren twintigers toen zij tien jaar geleden van start gingen met ZWF ontwerp waar Photogifts.nl onderdeel van uitmaakt. Een allround reclamebureau dat niet alleen bedenkt, maar ook inhouse produceert. De broers laten zich daarbij niet uit het veld slaan door hevige concurrentie of moeilijke markten. Inmiddels werken er twintig medewerkers bij ZWF ontwerp.

Op de goede weg

Vorig jaar kende Vergelijk Canvas Photogifts.nl al een prijs toe voor ‘beste koop foto op hout’. “Dat we nu de rubriek ‘best getest foto op canvas’ hebben gewonnen, is een erkenning dat we op de goede weg zitten met Photogifts.nl. Het is een beloning voor het hele team”, zegt Geoffrey Schippers.

Delen via

Vergelijkbare berichten