100Mbps glasvezelinternet voor bedrijven bedrijvenpark De Zwette Leeuwarden.

Hoge snelheidslijn

Eenentwintig bedrijven op bedrijventerrein de Zwette in Leeuwarden krijgen een hoge snelheidslijn van 100Mbps Internet via glasvezel. Met de vraagbundelingsactie op het bedrijventerrein is een uiterst concurrerend aanbod neergezet dat uniek is voor Friesland. DataDiensten heeft de vraagbundelingsactie verzorgt en voert tevens de regie over de realisatie. Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd door de Stichting beheer stadsring Leeuwarden.

Na de start van de vraagbundeling in april dit jaar lieten de eerste handtekeningen niet lang op zich wachten. Kimsma Bouwbedrijf BV is hekkensluiter geweest. Door de vraagbundelingsactie hebben de ondernemers elkaar geholpen  aan een goed aanbod.

Vraagbundeling gaat altijd gepaard met enige onzekerheid over de uitkomst. Het resultaat is mede tot stand gekomen door het vertrouwen dat alle betrokken partijen elkaar hebben gegeven. Met de uitvoering is inmiddels gestart. Naar verwachting zal het gehele project in het eerste kwartaal van 2015 volledig afgerond zijn.

Delen via

Vergelijkbare berichten