100ste Woning verkocht voor plan Hartwerdervaart te Bolsward

 

(Ondertekening 100ste woning van links naar rechts, Dirk Jan de Rouwe, hoofd ontwikkeling Dijkstra Planontwikkeling, Jolt van Buren (koper), Claudia Westen (koper), Biense Dijkstra, directeur Bouwgroep Dijkstra Draisma en Eddy van Netten, makelaardij Hoekstra)

Daar waar de verkoop van nieuwbouwwoningen in Friesland stil staat of erg langzaam gaat, is dit een van de weinige plannen waar nog steeds hoge verkoopsnelheid in zit. Vorig jaar juni is de 1e paal geslagen, nu is de 100ste woning verkocht en zijn de 1e woningen al opgeleverd. Doordat deze 100ste woning verkocht is, wordt er nu ook gestart met de bouw van de laatste fase van 15 gezinswoningen en starters woningen. Hiervan zijn nog enkele woningen te koop. Daarnaast zijn er nog enkele rietgedekte woningen en twee vrije kavels te koop.

Regelmatig komt de vraag hoe het kan dat dit nieuwbouwplan qua verkoop zo goed loopt. Dat heeft alles te maken dat dit uitbreidingsplan het laatste stukje van de puzzel is van de stad Bolsward. De locatie ligt zeer centraal t.o.v. de voorzieningen en de woningen zijn qua prijs/kwaliteit aantrekkelijk en betaalbaar.

Voor meer informatie omtrent het nieuwbouwplan, zie: www.hartwerdervaart.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten