150 jaar Weduwe Joustra

Beleef Sneek
Het door Heleen Sonnenberg geïnitieerde evenement vormt een samenwerking met ondernemers uit de hele stad. Zo werken diverse hotels, restaurants, en musea om van de maand oktober een feestmaand te maken. Gedurende de vier zaterdagen is de Waterpoort tussen 11:00 – 17:00 uur opengesteld voor bezichtiging. De expositie in Galerie Peter Bax vormt hierbij één van de hoogtepunten.

Bijzonder kunstwerk
Peter en Redmer Bax hebben voor het 150-jarig bestaan van de Weduwe Joustra in samenwerking met stadsdichter Henk van der Veer en Paul van Goor een bijzonder kunstwerkje gemaakt. Een eenmalige giclée van de 150-jarige Weduwe Joustra in een gelimiteerde oplage van 150 exemplaren. Deze is in lijst verkrijgbaar bij Galerie Peter Bax voor slechts € 25,00.

Zaterdag
Iedere zaterdag tijdens ‘Beleef Sneek’ staan er verschillende activiteiten gepland. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om deel te nemen aan een bezoek aan de Weduwe Joustra, met aansluitend een rondvaart door de grachten en een bezoek aan de Waterpoort. Met als afsluiting een bezoek aan de expositie in de Galerie, waar een proeverij bij wordt aangeboden. Voor deelname aan deze ‘ervaring’ is het raadzaam om via de Galerie of Weduwe Joustra te reserveren.

Delen via

Vergelijkbare berichten