1BIM en Smeets samen op Promotiedagen

Dit jaar delen 1BIM BV en Smeets bouwmanagement & advies samen een stand tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland. En dat is niet zomaar! 1BIM BV en Smeets zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van digitalisering van gebouwdata.

Voor opdrachtgevers van beide bureaus is het essentieel om data (gebouwinformatie) goed op orde hebben. Dit om beleid te vormen en strategische beslissingen goed te kunnen onderbouwen. Vandaag de dag blijkt dat hier nog volop kansen liggen bij opdrachtgevers. Data en hieraan gerelateerde software-producten worden vooralsnog niet optimaal ingezet. Het gevolg is dat er onnodig tijd verloren gaat en extra kosten worden gemaakt. 

Om dit probleem op te lossen, hebben softwarebedrijven dataportalen ontwikkeld. Met een dataportaal kunnen opdrachtgevers op een eenvoudige en gestructureerde manier gegevens vastleggen.

Samenwerking Smeets en 1BIM B.V.

Smeets kan opdrachtgevers ondersteunen bij het selecteren, implementeren en beheren van dataportalen. Om opdrachtgevers hiervoor optimaal van dienst te kunnen zijn, is Smeets een samenwerking aangegaan met 1BIM B.V. 1BIM is expert op het gebied van datawinning en datatransfer. Het werkgedrag heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit heeft te maken dat datagestuurd werken anders niet van de grond komt. Door mensen hierin te begeleiden krijgen ze vertrouwen in het nieuwe werken en heeft de implementatie ook de grootste kans van slagen.

Smeets heeft ruime ervaring met assetmanagement in bedrijfsprocessen. Met deze combinatie kunnen zij opdrachtgevers optimaal ondersteunen bij datavraagstukken. Met een dataportaal kunnen bedrijfsprocessen efficiënter verlopen en zijn altijd de meest actuele en volledige gegevens beschikbaar.

Wilt u meer weten? Bezoek Smeets en 1BIM BV tijdens de Promotiedagen in MartiniPlaza Groningen (standnummer 6088).

Vergelijkbare berichten