2 oktober ‘Polityk op ‘e Dyk’ tijdens Bolletongersdei Bolsward

‘Polityk op ‘e Dyk’ wordt twee keer per jaar in de gemeente Súdwest-Fryslân gehouden. In het voorjaar zijn de raadsleden tijdens de jaarmarkt actief in Sneek; in het najaar gaan zij in Bolsward de straat op.

‘Praat met de raad’

Ook op andere locaties zijn de raadsleden aanspreekbaar. Met als thema ‘Praat met de raad’ zijn de raadsleden het komende najaar op verschillende locaties te vinden. Zo wordt op 4 november ‘Praat met de raad’ georganiseerd in Kimswerd en op 9 december in Hindeloopen. Door de combinatie van ‘Polityk op ‘e Dyk ‘en ‘Praat met de raad’ zijn raadsleden met grote regelmaat op diverse locaties in de gemeente voor de inwoners aanspreekbaar.

Op donderdag 2 oktober is de paarse kraam van ‘Polityk op ‘e Dyk’ te vinden voor het voormalige stadhuis in Bolsward. Van 9.00 tot 15.30 uur hebben de inwoners van de gemeente daar volop de gelegenheid om met de aanwezige raadsleden in gesprek te gaan. Het directe en persoonlijke contact met inwoners wordt door de leden van de gemeenteraad bijzonder op prijs gesteld.

Paars

De raadsleden die aan ‘Polityk op ‘e Dyk’ deelnemen zijn herkenbaar aan hun paarse jasjes. De raadsleden dragen bovendien een badge waar niet alleen hun naam, maar ook hun politieke partij op staat. De kleur paars, waarmee de raad van Súdwest-Fryslân goed herkenbaar is, is afgeleid van de paarse stoelen in de raadszaal in IJlst.

Delen via

Vergelijkbare berichten