20.000ste klant voor SoHosted Webhosting

5 jaar gratis webhosting en domeinregistratie

Namens SoHosted heeft Romke Brinkman een cheque voor 5 jaar gratis webhosting en domeinregistratie overhandigd aan Minke Braakman uit Barendrecht. Zij vroeg als 20.000ste klant een domeinnaam bij SoHosted aan voor haar nieuwe bedrijf in marketing en communicatie (www.minkebraakman.nl).

SoHosted'Ik win nooit iets, erg leuk om een keer in het zonnetje te worden gezet. Ik start een bedrijf en daarvoor is een website tegenwoordig onmisbaar. Een vriendin adviseerde me SoHosted als hostingbedrijf. De overzichtelijke site sprak me bijzonder aan. Mijn keuze voor SoHosted was daarmee snel gemaakt. Nooit gedacht dat dit erachteraan zou komen, erg leuk', vertelt Minke Braakman.

Mijlpaal

Sinds de oprichting houdt SoHosted zich bezig met het hosten van websites en het registreren van alle mogelijke domeinnamen voor particulieren en bedrijven. Het bereiken van de 20.000ste klant is een belangrijke mijlpaal. Het bedrijf is constant bezig met het verbeteren van haar producten. Onlangs lanceerde SoHosted een nieuwe website. Met succes.

'De website is nog gebruikvriendelijker en duidelijker geworden en dat merken we aan de aanvragen. Door de goede service en scherpe prijzen zijn we in staat webhosting voor iedereen toegankelijk te maken en te houden. Onze kracht ligt in de specialisatie en de goede dienstverlening. Onze klanten komen voor de prijs, maar blijven voor de kwaliteit', aldus medeoprichter Maurice Graber.

Delen via

Vergelijkbare berichten