24Marketing breidt online tassenshop Thebagstore uit met shops in sportbh’s en regenjassen

Het marketingbedrijf 24Marketing.nl heeft onlangs twee nieuwe online shops aan haar inmiddels gerenommeerde online tassenshop Thebagstore.nl toegevoegd: Sportbh.nl en Regenjas.nl. Met name op het gebied van sportbh’s valt er voor de Nederlandse vrouw nog een flinke slag te slaan. De meeste vrouwen sporten zonder goed passende sportbh.

Online tassenshop Thebagstore.nl is onlangs uitgebreid met online shop Sportbh.nl. Dat heeft een duidelijke reden. “Naast dat we houden van vernieuwing en uitdagingen aangaan door een tweede online shop te starten en Sportbh.nl over te nemen, heeft Sportbh.nl ook een missie,” vertelt directeur Stefan Veldman. “Uit onderzoek blijkt namelijk dat slechts twaalf procent van de Nederlandse vrouwen een goed passende sportbh draagt tijdens het sporten. Dat betekent dat we sportende vrouwen iets te vertellen hebben. We geven dan ook veel informatie over de efficiëntie van het dragen van een sportbh, zowel tijdens sporten als tijdens een baan waarbij zwaar werk wordt verricht. Daarnaast bieden we ook bijpassende sportleggings, zwangerschaps- en voedingsbh’s en prothese- en compressiebh’s voor na een borstoperatie.”

24Marketing is tevens een derde online shop gestart: Regenjas.nl. “Met onze ruime ervaring in de online verkoop van merktassen van een hoge kwaliteit, zetten we dat ook graag in voor de meest moderne regenkleding. Daar zit veel ontwikkeling in en daarom hebben we kwaliteitsmerken als Rains en Maium in onze collectie opgenomen.”

Naast een sterke collectie van zowel Thebagstore.nl, als beide zusjes Sportbh.nl en Regenjas.nl, staan bij de shops een snelle levering en een hoog serviceniveau voorop. “We bieden in alle shops een uitgebreide collectie en met die snelle levering en het serviceniveau vanuit ons vernieuwde magazijn in Leeuwarden weten we ons nog meer te onderscheiden.”

Vergelijkbare berichten