5e editie van hét leiderschapsevent van het noorden, Overstag 2024!

Eén van de founders, Hans Heres, vertelt graag waar het over gaat:

Overstag vindt op woensdag 4 september plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden met de titel ‘Ai Ai kapitein’!

Deze inspirerende dag gaat over Artificial Intelligence en meer! Ontdek alles over de nieuwste technologieën die jou kunnen helpen om als de kapitein, in een oneindige zee van informatie, vanuit eigen-wijsheid de juiste dingen te blijven doen.

Deze dag ga je leren over hoe jij als leider van jouw bedrijf of afdeling de beschikbare technologie vóór je kan laten werken. Welke data, informatie en technologieën kan je benutten om de juiste besluiten te nemen en je leiderschap nog beter uit te oefenen? Hoe blijf je innoveren en wat betekent de technologische ontwikkeling voor de mensen in je bedrijf of team?

Een dag met AI (Artificial Intelligence), dashboarding, Power-BI, de mensfactor en nog veel meer!

“We zijn verheugd met onze prachtige line-up aan sprekers. Wat te denken van

AI-expert Freya Liemburg. Zij trainde al meer dan 1000 professionals hoe je efficiënter en beter kunt werken met Chat GTP en andere Ai-tools. Zij leert ons hoe je AI naadloos integreert in je bedrijfsvoering en strategie, zodat je de concurrentie altijd een stap voor blijft. Of van Ate van der Meer van Snakeware die de bezoekers trakteert op een uitgebreide praktijkcasus vanuit zijn filosofie ‘Expore Growth Together. En natuurlijk Paul Smit, een van de meest veelgevraagde sprekers van Nederland. Hij laat zien hoe AI ons kan ondersteunen in het vereenvoudigen van ons werk en de werkdruk te verlichten. Daarnaast worden er inspirerende workhops verzorgd door MKB Beter en Alfa accountants en adviseurs.”

Wil je erbij zijn? Dat kan!
Meer info en kaarten verkrijgbaar via: www.overstag-event.nl

Vergelijkbare berichten