6 Friese internet bureaus in actie tijdens de Concept7 Futsal cup

De deelnemende bedrijven op de Futsal Cup zijn: Peperzaken, Buyways, Malengo, Traffic4u/ bGenius, 360 ecommerce, Tres, Worldticketshop, Snakeware, Sterc, Zelf, Point 4 media en Concept7. Er is nog plek voor 2 bedrijven om mee te doen. Een bedrijf betaalt 850 euro voor deelname. Op deze manier hebben ze samen al gegarandeerd 6.000 euro opgehaald. Online design club Concept7 organiseert het event, maar verdient er niets op. De Futsal Cup wordt gespeeld in sportcentrum de Hullen in Roden.

Alle opbrengsten voor Kinderdagcentrum de Kleine Beer in Groningen

Alle opbrengsten gaan naar Kinderdagcentrum de kleine beer. Kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 0 tot 18 jaar maken gebruik van Kinderdagcentrum de kleine beer. Ze worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door deskundige begeleiding en ondersteuning. Van het geld wordt een speciale side-by-side duofiets voor de kinderen en ipads gekocht. Het voornaamste doel van het kinderdagcentrum is het bevorderen van hun ontwikkeling op allerlei gebieden, zoals communicatie, spel en bezigheden, sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek, lichamelijk welzijn en zelfredzaamheid.

Naast de deelnamekosten voor de bedrijven wordt er op de dag zelf ook op andere manieren geld ingezameld voor het kinderdagcentrum. Zo worden er loten verkocht voor het Rad van Avontuur en werkt Fysiotherapie Willems uit Paterswolde belangeloos mee aan de cup. Bedrijven die nog mee willen doen kunnen een mail sturen naar 

esther@concept7.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten