VDM Woningen investeert in de toekomst met nieuw kantoorgebouw

VDM Woningen is al bijna anderhalve eeuw geworteld in het Friese Drogeham en bouwt woningen voor particulieren, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties. Daarnaast realiseert VDM Woningen eigen projecten vanaf planontwikkeling tot en met de bouw. Alle woningen worden gerealiseerd op basis van het sterk ontwikkelde prefab houtskeletbouw systeem.

Met ongeveer 180 toegewijde, nuchtere medewerkers heeft VDM Woningen vrijwel alle disciplines in eigen huis. Veel van de projecten worden gerealiseerd in de drie noordelijke provincies, waaronder in het aardbevingsgebied van Groningen. De laatste jaren maakt VDM Woningen een sterke groei door. De omzet is in de afgelopen 5 jaren verdubbeld. Dit is mede mogelijk door een ver doorgevoerde industrialisatie van het productieproces in de duurzame fabriek.

Extra personeel
‘Door aan de snel groeiende vraag naar woningen te kunnen voldoen, hebben we extra personeel aangetrokken voor met name projectontwikkeling, werkvoorbereiding en de tekenafdeling’, geeft Jan van der Meer, algemeen directeur van VDM Woningen, aan. Het nieuwe kantoor van 1.000 vierkante meter wordt gebouwd op de plaats van het oude kantoorpand en bestaat uit drie verdiepingen.

Samenwerking BGN
Bouwgroep Noord uit Drachten realiseert voor VDM Woningen de nieuwbouw van het kantoorpand. De partijen verwachten in februari van het nieuwe jaar te starten met de bouwwerkzaamheden. ‘Bouwgroep Noord en VDM Woningen hebben al een jarenlange samenwerking’, aldus Albert van der Wiel, commercieel directeur van Bouwgroep Noord. ‘Wij zijn dan ook trots dat wij het nieuwe kantoorpand voor zo’n mooie gerenommeerde opdrachtgever als VDM Woningen mogen realiseren. Wij kijken uit naar deze prettige en constructieve samenwerking.’

Foto (v.l.n.r.): Albert van der Wiel (commercieel directeur) en Sjouke Postma (directeur uitvoering) namens Bouwgroep Noord. Kees Buitenwerf (financieel directeur) en Jan van der Meer (algemeen directeur) namens VDM Woningen.

Delen via

Vergelijkbare berichten