Waarom is Mirjam Westers markant volgens de jury?
Badhotel Bruin voegt een belangrijk toeristisch product toe aan Vlieland. De bevlogen directie is flexibel en past op een slimme manier de toeristische vraag aan aan het aanbod. 40% van de gasten komen voor een tweede keer of vaker terug. En… ook niks mis met een beetje eigenwijsheid: “Wij spiegelen niet, anderen moeten zich aan ons spiegelen”!
Hiermee is Mirjam zeer geschikt als ambassadeur voor de Friese horeca. Representatief, verbaal sterk, zeer enthousiast, een waardige afvaardiging naar de nationale competitie.
Tijdens de eerste grote galaverkiezingsavond in het WTC in Leeuwarden waren 160 gasten getuige van de ondervraging van de kandidaten door de jury die gevormd werd door:
Isabelle Diks, wethouder Leeuwarden, Hans Zwart, directeur Stenden University, Hajé de Jager, voormalig voorzitter KHN, directeur restaurantbedrijven, Marc van Gulick, meester-kok en directeur Landgoed Lauswolt. Het aanwezige publiek was het 5e jurylid.
Uit het juryrapport
Badhotel Bruin op Vlieland combineert de sfeer van een ouderwets familiehotel met een trendset-tende moderne uitstraling. Mirjam Westers geeft de gasten een gevoel van thuiskomen, waarbij haar gasten worden verwend. Sleutelwoorden zijn: genieten en ontspannen.
Het personeel krijgt 1 x per maand extra productinformatie, tevens is er een maandelijks spreekuur en… het hotel heeft een protocollenboekje voor alle afdelingen om uniformiteit te waarborgen;
Badhotel Bruin past op een interessante manier innovaties toe zoals de mediatheek met iPads en spin off zaken als een kledingzaak en de Rivièra lounge. Verduurzaming speelt een grote rol. Men beschikt over het meerjarig duurzaamheidplan “maak Badhotel Bruin Groen” . Halvering van de energielasten in 2011 wordt met € 500,- beloond . Daarnaast worden veel streekproducten gebruikt.
Tijdens de eerste grote galaverkiezingsavond in het WTC in Leeuwarden waren 160 gasten getuige van de ondervraging van de kandidaten door de jury die gevormd werd door:
Isabelle Diks, wethouder Leeuwarden, Hans Zwart, directeur Stenden University, Hajé de Jager, voormalig voorzitter KHN, directeur restaurantbedrijven, Marc van Gulick, meester-kok en directeur Landgoed Lauswolt. Het aanwezige publiek was het 5e jurylid.