Sappé organiseert het event: Sappé Open!

mei 22, 2018

In 2003 werkten er circa 20 medewerkers in de dagelijkse schoonmaak, industrie en bouwkundige reiniging. Vanaf de overname maakte het bedrijf een groei door van zo’n 30% per jaar tot de crisis van 2008, toen telde het bedrijf 120 medewerkers. Vanaf dat moment is het bedrijf stabiel gebleven en is Sappé gaan kijken naar wat belangrijk is. Al snel bleek dat dit de medewerkers zijn. De overheid legt steeds meer verantwoordelijkheid neer bij de bedrijven. De medewerkers van Sappé verrichten vaak fysiek zwaar werk. Het is daarom belangrijk dat de medewerkers bewust met hun lichaam omgaan. Daarom is Sappé in 2009 gestart met duurzame inzetbaarheid. Naast sporten, fruit in de kantine is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de fysio. Daarnaast hanteert Sappé een actief opleidingsbeleid voor zowel vaste- als flexibele krachten om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Vanaf 2012 is het bedrijf weer gegroeid en in 2015 heeft het bedrijf de naam gewijzigd in Sappé, met als pay-off Verfrissend. Het is nog steeds een familiebedrijf, dat zich bezighoudt in de reiniging, onderhoud en renovatie. Het bedrijf groeit en bloeit en telt dit jaar 160 medewerkers. Een mooie reden om hier eens bij stil te staan. Daarom organiseert Sappé nu het event: Sappé Open! Twee gezellige dagen met volop activiteiten.  

Op vrijdag 1 juni a.s. zijn -als blijk van waardering- de relaties uitgenodigd voor een inspiratiemiddag met 4 inspirerende sprekers, waaronder Erik Hulzenbosch, want ondernemen en topsport liggen dicht bij elkaar.

Op zaterdag 2 juni a.s. is er een familieochtend voor de medewerkers en hun familie. Zaterdagmiddag vanaf 13:30-16:00 uur zet Sappé de deuren open voor leveranciers, werkzoekenden, relaties en iedereen, die een kijkje willen nemen in de keuken waar de 160 medewerkers dagelijks mee bezig zijn en aangestuurd worden vanuit Joure om door het hele land diverse werkzaamheden uit te voeren.

Delen via

Vergelijkbare berichten