A.Holtrop Beheer bv Joure koopt Mutraco bv te Dedemsvaart

Tot de importeurschappen behoren o.a. voor de gehele Benelux de producten van Plannja (Zweden, Denemarken) en voor Nederland de producten van Vik Industries (Noorwegen)

Tot de klantenkring van Mutraco bv behoren o.a. architecten, bouwmaterialenhandel en gespecialiseerde bedrijven in de dak en gevelbranche. De doelstelling is om in de nabije toekomst het productengamma en de handelsactiviteiten van Mutraco bv, alsmede de naamsbekendheid verder uit te breiden.

Mutraco bv zal als zelfstandige onderneming (onder de vleugels van A. Holtrop Beheer bv)

blijven opereren en blijft gevestigd in Dedemsvaart. Deze overname past volgens Albert Holtrop uitstekend binnen de groeistrategie van A. Holtrop Beheer bv, welke gericht is op de verbreding van de activiteiten welke aansluiting hebben met de kernactiviteiten van de verschillende bedrijven binnen de groep.

A. Holtrop Beheer bv (participaties en verhuur bedrijfspanden) is tevens eigenaar van A. Holtrop Vastgoed bv ( realisatie, beheer en verhuur van vastgoed) Dak en Gevelbeplating De IJzeren Man bv ( projectmatig aannemer dak en gevelbeplating) te Joure en FKM Daglichtsystemen bv te Dedemsvaart (fabricage en montage van daglichtsystemen)

Delen via

Vergelijkbare berichten