Aanleg glasvezel bedrijventerreinen Harlingen

De afgelopen maanden heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen in Harlingen. Na het succes van de campagne voor de inwoners van Harlingen is er nu ook goed nieuws voor alle aanmelders van de bedrijventerreinen. Meer dan voldoende ondernemers en bewoners hebben zich aangemeld. Daardoor profiteert iedereen binnenkort van de voordelen van (zakelijk) glasvezelinternet.

Diana Daniël, projectleider DELTA Netwerk: “We weten allemaal dat glasvezel toekomstbestendig is, maar ook nu is er al behoefte aan een bredere, snellere en stabiele verbinding. Wij vonden dat dit gebied niet mocht achterblijven. Ik ben dan ook blij voor alle bewoners en ondernemers dat het gelukt is, mede dankzij de grote inzet van onze deelnemende partners”. 

Samenwerking 

Dankzij het enthousiasme van de ondernemers, bewoners en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk.

Aanleg

Aannemer BAM Telecom is in de woonkern van Harlingen druk bezig met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Binnenkort start de aannemer ook met de graafwerkzaamheden op de bedrijventerreinen. Alle betrokken partijen ontvangen bij aanvang van de werkzaamheden hierover meer informatie.

Vergelijkbare berichten