Accent Automatisering uit Sneek ontvangt Graydon award

Strenge criteria
Voor het ontvangen van de Graydon Award geldt een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen
Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

“Terwijl de ratings voor landen en bedrijven massaal naar beneden worden bijgesteld zijn wij trots dat Accent dit keurmerk meekrijgt. Leg het accent op Noordelijke nuchterheid en zie je inspanningen beloond met een Graydon award.” aldus Sipke Dijkstra, financieel directeur van Accent Automatisering.

Delen via

Vergelijkbare berichten