Afzien met Leontien op de beurs Vrouw!

De beurs staat dit jaar bol van verrassingen. Op vrijdagavond 12 maart om 19:00 uur geeft wielrenster Leontien van Moorsel twee spinningclinics. Hiermee geeft zij een voorproefje op de Leontien Ladies Ride en wordt er aandacht gegeven aan de Leontien.nl Foundation. Leontien zet zich sinds lange tijd in als ambassadrice van verschillende projecten en goede doelen. Met de oprichting van de Leontien.nl Foundation worden deze activiteiten gebundeld.

Op het Vrouw! entertainment plein en bij het Vrouw! theater vinden tijdens de hele beurs modeshows, make-overs, dans workshops Zumba en Salsa, workshops zakelijk flirten en stylingadvies plaats. Bij de entree worden de bezoekers bovendien extra verrast door een wel heel bijzondere ontvangst waar ze zelf in het middelpunt van de belangstelling staan. De beursorganisatie kan in verband met het verrassingseffect hier nog niets over loslaten.

Opvallend is het themaplein Mooi! dat dit jaar extra groot is. Gezondheid, beauty, verzorging, sauna en massages staan hier centraal. De bezoeker kan zich hier laten verwennen en allerlei nieuwe trends ontdekken. Maar ook op de pleinen Lekker! en Shop! is weer veel te beleven en kan de bezoeker terecht voor interactieve kookdemo’s en proeverijen, creatieve workshops en interieuradvies.

Cambuurspelers op de catwalk

Een van de hoogtepunten op de beurs is de Vrouw! modeshow die drie keer per dag op het Vrouw! entertainment plein wordt gegeven. Op zaterdagmiddag is er tijdens de VIP businessclub middag van het WTC en Cambuur om 16:15 uur een spetterende modeshow met als gastlopers Cambuurspelers Mark de Vries, Danny Guyt en Robbert te Loeke! Na de modeshow gooien de mannen hun heupen los tijdens een workshop Zumba.

Delen via

Vergelijkbare berichten