Agenda voor Ondernemers

`Niets is teleurstellender dan erachter komen dat je te laat bent voor dat prachtige evenement. Je kunt je niet meer aanmelden of het is net vorige week geweest. Ik merkte dat een centraal punt ontbrak waar al deze evenementen gevonden kunnen worden. Daaruit is de Agenda voor Ondernemers ontstaan’, zegt Carsten die daarom de wegwijzer voor ondernemend Nederland ontwikkelde.

`We willen ondernemers die prachtige kans om iets te leren, connecties op te doen of je dienst te promoten niet onthouden. Op sites zoals die van LinkedIn, de Kamer van Koophandel en MKB Nederland vind je natuurlijk ook evenementen, maar of ze zijn onvolledig, of niet bijgewerkt of maar voor een bepaald gebied. Dat is toch zonde als je die interessante bijeenkomst mist, omdat het 2 kilometer verderop wordt gehouden? Daar brengen wij dus verandering in.’

Vanuit deze drijfveer, en om effectiever en efficiënter met tijd om te gaan, werkt hij aan dit unieke concept dat Agenda voor Ondernemers biedt. Carsten: `Wij brengen alles bij elkaar en niet alleen de agenda’s van grote organisaties. We willen datgene wat kleine(re) ondernemers aanbieden ook onder de aandacht te brengen.’

Interactief

De activiteiten op de ondernemerskalender worden op verschillende manieren duidelijk onder de aandacht gebracht. Ondernemers hoeven daar nauwelijks moeite voor te doen. Zo zijn er automatische updates en kan er naast de kalender op soort activiteit gezocht worden. Daarnaast kan de kalender aan persoonlijke wensen worden aangepast en is er een interactieve kaart die per gebied laat zien wat er te doen is.

Gratis evenementen aanmelden

Organisatoren kunnen gratis hun evenementen aanmelden. Na goedkeuring worden deze vervolgens in de ondernemersagenda geplaatst met een link naar de website van de organisator waar meer informatie is te vinden.

Delen via

Vergelijkbare berichten