Agiliq bereidt zich voor op de toekomst op nieuwe locatie

Vanaf 1 juli is IT-bedrijf Agiliq te vinden op Madame Curieweg 13 in Joure. De reden van de verhuizing is dat het bedrijf uit zijn jasje is gegroeid. Agiliq wijkt niet ver uit van de vorige locatie in Sneek, zodat het bereikbaar blijft voor zowel klanten als medewerkers. Het nieuwe kantoor biedt aanzienlijk meer ruimte voor personeel en klanten. Dit niet alleen: er is nu de mogelijkheid om demo’s en trainingen van diverse IT-oplossingen te geven.

Met trots opent eigenaar Eddie Huizinga de deuren van de nieuwe locatie. “Jarenlang hebben wij met plezier en succes vanuit Sneek gewerkt. Met de groei die wij er hebben doorgemaakt en nog aan het doormaken zijn, biedt deze volgende stap mogelijkheden voor de toekomst, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten en daar zijn wij ontzettend trots op,” aldus Huizinga.

Meer werk- en groeiruimte

Agiliq is in 2007 opgericht vanuit de passie om technische ondernemingen verder te helpen op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit doen zij met cloud software van Microsoft Dynamics 365, het Microsoft power platform en Microsoft office 365. In deze alsmaar digitaler wordende wereld, weten steeds meer klanten én medewerkers het IT-bedrijf dan ook te vinden. Huizinga: “Wij zien dat bedrijfssoftware steeds belangrijker en bepalender wordt voor het succes van elk bedrijf. Wij werken nauw samen met onze klanten, want samen maken we groei mogelijk. Dat is belangrijk want stilstand is achteruitgang.”

Een krachtige basis

De focus van het IT-bedrijf ligt op het helpen van verschillende MKB- bedrijven bij het verbeteren, optimaliseren en vergemakkelijken van de bedrijfsvoering om bedrijfsdoelen te behalen. “Onze expertise zit hem in de mensen: iedereen heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond en begrijpen hiermee écht de onderneming, activiteiten en processen. Ons team breidt steeds verder uit met deze gepassioneerde professionals en hiervoor is alle ruimte op ons nieuwe kantoor!”, vertelt Huizinga.

Met de groeiende wereld van digitalisering, groeit Agiliq net zo hard mee. Hun slogan ‘beter met IT’ staat, met meer werkplekken en het uitbreiden van de diensten met diverse trainingen, ook op de nieuwe locatie hoog in het vaandel. Vanaf 1 juli is Agiliq werkzaam vanaf het nieuwe adres.

Foto: Johan Brouwer

Vergelijkbare berichten