Albert Heijn Stadsfenne te Sneek na verbouwing meest moderne supermarkt van Nederland

De opening

“We zijn trots op onze medewerkers. Zij zijn het boegbeeld van onze supermarkt en hebben grote invloed op de bezoekersbeleving bij Albert Heijn Stadsfenne. Vooral dankzij hen hebben we veel vaste klanten die met plezier bij ons komen winkelen. Dat is geweldig! Bij ieder winkelbezoek spelen zij de hoofdrol in de beleving voor onze klanten. Daarom spelen ze die ook bij de heropening van de winkel”, aldus Robert en Doremiek Grakist, eigenaren van Albert Heijn Stadsfenne.

De melodie van ‘YMCA’, een glossy showtrap en 2 grote projectieschermen waren de ingrediënten voor een prachtig spektakelstuk alvorens de bijna 250 medewerkers een doek van ruim 200 m² voor het pand naar beneden trokken. De boegbeelden van de supermarkt onthaalden vervolgens enthousiast applaudisserend hun klanten binnen in de supermarkt. In de winkel genoten de klanten van vele proeverijen en volop aanbiedingen. 

De verbouwing

Aan de nieuwbouw is maanden intensief gewerkt. Vanaf 26 januari is de aansluiting met de bestaande bebouwing gerealiseerd en was de winkel gesloten. In de laatste dagen hebben de bijna 250 medewerkers alles op alles gezet om de schappen te vullen en proef te draaien in misschien wel de meest moderne Albert Heijn van Nederland.

Het resultaat mag er zijn: 50% meer winkeloppervlakte, de gangpaden zijn een stuk breder en in Sneek is geen supermarkt met een completer assortiment. De winkel is voorzien van de nieuwste zelfscan kassa’s, een gezellige koffiehoek en een minibibliotheek. Natuurlijk is ook de inpandige Gall & Gall winkel in de verbouwing meegenomen.

 

Foto onderschrift: Doremiek en Robert Grakist, eigenaren van Albert Heijn Stadsfenne te Sneek, spraken de gasten toe door middel van een welkomstfilm voorafgaand de show.

Delen via

Vergelijkbare berichten