Alfa Accountants en Adviseurs verhuist eind 2018 naar nieuw kantoor in Leeuwarden

De bestaande locatie voldoet niet meer aan de wensen van Alfa. Daarom kijken ze uit naar de verhuizing over ruim een jaar. "Het is een fantastische plek en een zichtlocatie, op één van de belangrijkste knooppunten van Friesland. Hierdoor zijn we straks veel beter bereikbaar voor klanten en collega’s vanuit alle hoeken van de provincie". Aldus iemand van Alfa. De parkeermogelijkheden zijn er ideaal en ook de werkomstandigheden voor onze medewerkers gaan erop vooruit.

Bouwen conform BREEAM

Aan de Overijsselselaan op De Werp verrijst een open, transparant kantoor met veel glas. Het pand wordt gebouwd conform de standaarden van BREEAM. Dit is een internationaal keurmerk om de duurzaamheid van gebouwen in kaart te brengen. We zijn een B Corp, een wereldwijd netwerk van ondernemingen die duurzaam en sociaal ondernemen, en daar past ook een duurzaam pand bij. Het energie neutrale gebouw wordt onder meer voorzien van zonnepanelen en wordt gebouwd met duurzame materialen. De flexibele indeling maakt dat het pand ook op de lange termijn aan mogelijk veranderende wensen kan worden aangepast.

Overal dichtbij

Binnen cluster Fryslân werken de Alfa-medewerkers in Leeuwarden intensief samen met de collega’s in Sneek en Buitenpost. Dit werkt prettig en voor de klant is Alfa Fryslân daardoor overal dichtbij. De groei die Alfa landelijk doormaakt zet ook hier door. Vooral door de bundeling van krachten met de andere twee kantoren hebben we een sterk adviesteam, dat kennis op fiscaal, juridisch en bedrijfskundig gebied combineert.

Delen via

Vergelijkbare berichten