Alfons Freriks Logistics finalist landelijke TLN Ondernemersprijs 2014

De ondernemersprijs bestaat uit 3 categorieën ondernemingen: groot, middelgroot en klein. Elke categorie kent 3 finalisten die het tegen elkaar zullen opnemen. Alfons Freriks Logistics behoort tot finalist in de categorie middelgrote ondernemingen.

 

De finalisten zijn door een extern bureau beoordeeld op leiderschap, strategie, personeelbeleid, inrichten van processen, beheer van middelen, relatie met klant en omgang met de omgeving, maar vooral naar de samenhang tussen deze onderdelen.

 

Op 23 november a.s. zal tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland in Hilversum de jury, onder leiding van mevrouw Annemarie van Gaal, de winnaar per categorie bekend worden gemaakt.

 

Alfons Freriks Logistics met vestigingen in Veenwouden ( Frl ) en Rotterdam ( Botlek ) is al 35 jaar de regisseur van wereldwijde vervoerstromen. Vanuit Veenwouden vindt de regie plaats van alle transporten via weg- water en rail in geheel Europa ( N.O.Z.W ). Vanuit Rotterdam vindt de regie plaats van alle intercontinentale containertransporten, luchtvracht, warehousing en douanefaciliteiten. Met onze eigen MarcoPoloLineGroup zijn wij anno 2013 actief in bijna 100 landen met 260 lokale vertegenwoordigingen.

Delen via

Vergelijkbare berichten