Alynia Architecten bouwt aan de toekomst

Samenwerken aan de toekomst

Met het verwelkomen van Pieter binnen de organisatie, kiest Alynia Architecten ervoor om de groei die reeds is ingezet te versnellen en te borgen. “Met de komst van Pieter is onze organisatie nu echt klaar voor de toekomst. Met zijn kennis en jarenlange ervaring zal hij van grote waarde zijn bij onze uitdagingen in de komende jaren. Alynia als relevante en robuuste organisatie, met de expertise om te kunnen ontwerpen voor de toekomst van onze opdrachtgevers: dat is waar het om draait”, aldus Gerry Meagher-DGA van Alynia Architecten.

 

“Een nieuwe stap voor mij, een nieuw elan voor Alynia. Samenwerken met onze opdrachtgevers om een duurzame bijdrage te leveren aan zowel de gebouwde als ongebouwde omgeving. Het wonen, werken en leven in gebouwen van de toekomst, dat is wat mij persoonlijk uitdaagt”, aldus Pieter Schievink.

 

Ontwerpers met ervaring

Alynia Architecten heeft een lange historie die leidt langs verschillende markante gebouwen, zoals Gelredome en Sportstad Heerenveen. Het bureau maakt vitale, uitnodigende gebouwen die inspireren en motiveren. Gebouwen, die zijn ontstaan in synergie tussen context en functionaliteit. Dit kan alleen bereikt worden wanneer je verstand hebt van dát wat gebruikers beweegt. Alynia Architecten wil de identiteit van de gebruiker in hun gebouwen op een pakkende manier verbeelden, waardoor dit positief bijdraagt aan een mooiere omgeving en onze veranderende maatschappij. Daarom realiseren zij deze gebouwen samen met hun opdrachtgevers en gebruikers, adviseurs en bouwers. Op die manier worden de gebouwen niet alleen fysiek, maar vooral ook sociaal duurzaam.

 

Om dit soort ambitieuze architectuur te kunnen realiseren, is het nodig om scherp en helder te zijn. De medewerkers van Alynia Architecten zijn kundig en staan open voor nieuwe mogelijkheden. Zo vraagt efficiënt werken om nieuwe innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, budget en slimme processen, zoals het werken in BIM (Bouw Informatie Modellering) waar Alynia inmiddels al een sterke naam in heeft opgebouwd. Daarnaast is goed plannen en regisseren net zo belangrijk. De kracht van Alynia Architecten zit in de combinatie van visie en realisme, wat zorgt voor aansprekende architectuur.

Delen via

Vergelijkbare berichten