Ambitieus Tjaarda gaat voor Bib Gourmand!

Onder leiding van Van Baars kwam “Herberg van Smallingerland” op de drempel van de top 100 in het blad Lekker 2010, behaalde 13 punten in de “Gault Milau” gids en had een Bib Gourmand van “Michelin” tekenend voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het behalen van noteringen in de culinaire vakbladen is ook de doelstelling van Tjaarda Oranjewoud. Onder leiding van de nieuwe chef-kok wil het huidige keukenteam de culinaire aspiraties van het hotel verder uitbreiden en de kwaliteit nog verder verhogen. Dit om haar positie als één van de meest aansprekende hotels van Noord-Nederland verder te verstevigen.

De keuken van Van Baars laat zich omschrijven als modern ambachtelijk, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van regionale en biologische producten. De lokale producenten en leveranciers spelen hierbij een belangrijke rol.

Om iedereen kennis te laten maken heeft chef kok Thom-Gabie van Baars (met zijn team) een speciaal Meet en Greet menu ( 4-gangen à € 34,50 p.p.) samengesteld. Dit menu wordt vanaf 18 juni  geserveerd in restaurant ‘de Oranjetuin’(gevestigd in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud) en zal iedere 2 à 3 weken wisselen.

Delen via

Vergelijkbare berichten