Aquarelcursus in de Kruidhof

De onderwerpen voor de cursus komen uit de natuur: bloemen, vogels en landschappen.

Onderwerpen die men dagelijks om zich heen ziet, maar waar de cursist door de cursus gegarandeerd heel anders tegen aan zal kijken!


De cursus bestaat uit 8 lessen van elk 2,5 uur. Dit geeft de cursist gelegenheid om lekker lang te schilderen!

 

Vaas De cursus wordt gegeven door Margreet Braaksma. Zij is illustrator en heeft met haar aquarellen meerdere boeken geïllustreerd. Ze geeft al een aantal jaar cursussen bij De Kruidhof. Door haar kennis en ervaring is de cursist verzekerd van een goed onderbouwde cursus.

De kruidentuinen van Buitenpost lenen zich uitstekend voor de cursus. “Bij mooi weer gaan we naar buiten toe en gaan we in de tuinen aquarelleren. Mocht de zon zich even niet laten zien dan kunnen we in het tuincafé De Uithof terecht…We gaan mooie dingen maken, de cursist zal zichzelf verrassen! De Kruidhof in Buitenpost is hiervoor een prachtige locatie!”, aldus Margreet Braaksma.

 

De cursussen zijn geschikt voor zowel de beginnende en al meer ervaren schilder. “Al heb je nog nooit een potlood vastgehouden, dan leer je nog binnen een paar lessen een complete aquarel te schilderen!”

Voor de ervaren aquarellist is er ook nog een mogelijkheid om deel te nemen aan de terugkomcursus. Een keer in de maand komt een groep aquarellisten bij elkaar om het gemaakte werk te bespreken en wordt er onder begeleiding een nieuwe opdracht geschilderd. Ook worden er gemengde technieken behandeld: wat is er nog meer mogelijk op het gebied van aquarel!

 

De Kruidhof is centraal gelegen en is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Voor meer informatie of opgave is Margreet Braaksma te bereiken op 06-12665263.

Delen via

Vergelijkbare berichten