Arriva rijdt 3,4 en 5 februari met ‘Thialf Express’ tijdens Daikin NK Afstanden Heerenveen

Tijdens de Daikin NK Afstanden op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 februari 2023 rijdt Arriva met de ‘Thialf Express’ bus rechtstreeks van het busstation Heerenveen naar IJsstadion Thialf. Zo wil Arriva mensen die deze schaatswedstrijden willen bijwonen en de magie van Thialf willen ervaren, van dienst zijn. Het dweilorkest dat in Thialf speelt, zal ook een rit meerijden en spelen in de Thialf Express.

De Thialf Express rijdt tijdens de genoemde schaatsevenementen ieder half uur tussen busstation Heerenveen en de reguliere bushalte bij Thialf. De bus begint 1,5 uur voorafgaand aan de eerste wedstrijd te rijden en rijdt tot 1,5 uur na afloop van de laatste wedstrijd. Schaatsliefhebbers kunnen hun reis plannen in www.arriva.nl/reisplanner.

Kaartjes voor de bus    

Reizigers betalen hun rit met de OV-chipkaart of door met de pinpas een kaartje te kopen bij de chauffeur. Rolstoelgebruikers die gebruik willen maken van de Thialf Express wordt verzocht om 24 uur van te voren een plek te reserveren via de klantenservice van Arriva (0800-023 2545). Alle informatie is ook terug te lezen op www.arriva.nl/thialf.

Toekomstig plan Arriva: meer treinen tussen Leeuwarden en Zwolle

Arriva wil twee stoptreinen per uur rijden tussen Leeuwarden en Zwolle, die stoppen op alle tussengelegen stations. Dit is inclusief station Heerenveen IJsstadion en het nieuw te openen Leeuwarden Werpsterhoeke. Tussen Heerenveen en Leeuwarden wil Arriva vier extra spitstreinen in de ochtend en vier extra spitstreinen in de middag rijden die stoppen op alle tussengelegen stations en aansluiting bieden op de sneltrein naar Groningen. Lees meer over de plannen van Arriva op de website.

Vergelijkbare berichten