ASBR: Teamtrainingen met een bijzonder tintje

Focus
ASBR is met 2 business units actief op het gebied van HRM. ASBR is leidend en innovatief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning.  Bij loopbaanbegeleiding gaat het er om dat jezelf regie leert nemen, zelfsturing over je eigen toekomst. Hun coaching trajecten leren je vanaf een afstand te kijken naar jezelf, je overtuigingen en je denken en doen. Het resultaat is grip op talenten en je carrière. ASBR stemt de begeleiding af op jouw eigen specifieke situatie en loopbaandoelen. Individueel maatwerk dus! De trainingen bij ASBR zijn voornamelijk gericht op leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.

ASBR
Met een bewezen trackrecord van ruim 25 jaar heeft ASBR, met vestigingen in Groningen, Zwolle en Hoogezand, vele honderden mensen begeleid naar een nieuwe toekomst.  Met ruim 20 bevlogen loopbaan adviseurs werkt ASBR voor iedere medewerker met een HBO of WO vooropleiding of werk- en denkniveau die een volgende stap wil zetten in haar of zijn carrière. De naam ASBR staat voor de kernwaarden: Ambition, Skills, Brains en Resources.

Als u de onderstaande link aanklikt kunt u meer lezen over de inhoud en kunt u zich aanmelden. https://www.asbr.nl/asbr-proeverij-teamtraining-23-februari/

Delen via

Vergelijkbare berichten