B&C Schoonmaakdiensten trots op partnership!

Toegevoegde waarde

Wij zijn altijd opzoek naar een toegevoegde waarde voor ons bedrijf om zodoende nog beter onze klanten te kunnen faciliteren. Deze samenwerking sluit dan ook perfect aan bij onze visie. aldus Menno Cats directeur B&C Schoonmaakdiensten.

Schoonmaak Service Friesland  is een gespecialiseerd en gecertificeerd ( ISO 9001:2008 en VCA*)bedrijf  in de Foodreiniging. Alle werkprocessen zijn gecertificeerd volgens de NEN-ISO 9001:2008.

Pro actief

Het unieke van beide organisaties zijn de mensen die er werken, ze zijn allemaal pro actief, klant en servicegericht maar vooral flexibel. Dit merken onze klanten direct op de werkvloer, directe communicatie maar vooral de juiste mensen op de juiste plaats.

Maatwerk

Door deze samenwerking benaderen wij nu een bredere markt, dit maakt beide organisaties alleen maar sterker. Voor onze opdrachtgevers zitten er louter positieve gevolgen aan onze samenwerking namelijk één contractpartner, één aanspreekpunt maar nog belangrijker de juiste prijs kwaliteitsverhouding. Wat betreft de juiste prijs kwaliteitsverhouding kunnen wij wel een boek schrijven maar liever gaan wij met onze potentiële opdrachtgevers in gesprek over de wensen en eisen, wij zorgen daarna voor het maatwerk!

Delen via

Vergelijkbare berichten