BAASZ Advocaten viert 5-jarig jubileum: “Dichterbij cliënten dan traditionele advocatenkantoren”

Advocatenkantoor BAASZ viert deze maand haar 5 jarig jubileum. Advocaten Gerard Berghuis en Aniek Braamhaar besloten in 2017 hun werkgever gedag te zeggen en voor zichzelf te beginnen.

“We zijn vijf jaar geleden letterlijk tussen de verhuisdozen begonnen aan onze eerste zaken. Al snel kwamen we tot het besef dat we in loondienst ‘verwend’ waren met een afdeling financiën en marketing. Als ondernemers hadden we ineens zelf deze petten op. Maar door goede referenties en ons waardevolle netwerk begon het balletje snel te rollen.

Focus

De keuze om ons te focussen op arbeid en ontslag was voor ons vanzelfsprekend. We kunnen namelijk écht iets voor iemand betekenen. Vaak hebben onze cliënten te maken met persoonlijke kwesties zoals ontslag, disfunctioneren of ziekteverzuim. Niet iedereen heeft kennis van arbeidsrecht en dat is ook logisch. Door persoonlijk contact, korte lijnen, maar vooral door helder taalgebruik zijn wij ervan overtuigd dat we dichterbij onze cliënten staan dan traditionele advocatenkantoren.

BAASZ

Naast werknemers staan we ook werkgevers bij. Waar we nu staan hebben we mede te danken aan onze vaste werkgeversklanten. Het vertrouwen van onze opdrachtgevers zorgde voor een gezonde groei waardoor we BAASZ inmiddels niet meer met z’n tweeën bestieren. Tegenwoordig mogen we ons ook werkgever noemen, maar zijn we verre van een standaard ‘baas(z)’. Alhoewel groei geen doel op zich is, kunnen we met een team ons wel richten op wat we het allerliefste doen: onze klanten op de meest effectieve manier helpen.

Vergelijkbare berichten