Banengroei bij vernieuwd deurwaarderskantoor Reinders+Slagman.

,,De vraag naar de diensten van ons kantoor wordt steeds groter. Het is voor ons en onze opdrachtgevers effectiever om de werkzaamheden te concentreren op één locatie”, licht Rudmer Slagman toe.

De sterk groeiende deurwaardersactiviteiten van Reinders+Slagman is de belangrijkste reden om te verhuizen naar een groter onderkomen.

Ook de incassoafdeling zit in de lift. Het aantal banen bij het jonge bedrijf zal op korte termijn groeien. ,,We verwachten dat de personele bezetting op kantoor binnenkort behoorlijk uitgebreid zal worden. In het nieuwe kantoorpand is ruimte om te groeien”, aldus Ype Reinders.

Gerechtsdeurwaarder Ype Reinders is verantwoordelijk voor de ambtelijke deurwaarderdiensten. Reinders wordt bijgestaan door kandidaat-deurwaarders Rudmer Slagman, Donovan Rabs en Cees Kuyt.

Mede door de sterke ambtelijke bezetting is het werkgebied uitgebreid van Fryslân en Groningen naar Drenthe, Overijssel, Gelderland, de Noordoostpolder en Noord-Holland. Daarnaast biedt het kantoor in Surhuisterveen landelijke dekking dankzij de uitstekende samenwerking met kantoren die een vergelijkbare werkwijze hanteren.

Kijk voor meer informatie op www.rsgdw.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten