BCDN 2016 laat groei aantal ondernemerspleinen zien

Ondernemerspleinen in trek

De nieuwe pleinen dit jaar zijn het SC Heerenveenplein, Bedrijvenvereniging De Hemrik Leeuwarden en gemeente De Fryske Marren. Ondernemers onderling, maar ook ondernemers en gemeenten bundelen steeds vaker hun krachten en willen zich gezamenlijk presenteren. Dit resulteert in een explosieve groei van het aantal ondernemerspleinen. ‘Een prachtige ontwikkeling’, aldus Hetty Kroes. Naast de drie nieuwe pleinen zijn ook de traditionele ondernemerspleinen The White House, het Cambuurplein, een plein van de gemeente Smallingerland en het Súdwest Fryslân ondernmersplein weer van de partij. Ook WTC-plein zal weer aanwezig zijn.

Alles over innovatiefinanciering

Naast netwerken kunt u tijdens de BCDN ook alles te weten komen over innovatiefinancieringen. Daarvoor hebben de gemeente Sûdwest Fryslan, Leeuwarden Smallingerland en Heerenveen (de F4) samen met de Provincie Fryslân, de Kamer van Koophandel en Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) de handen ineen geslagen. Op de eerste beursdag worden presentaties en masterclasses gegeven over crowdfunding, fondsen en kredieten. Oud gedeputeerde Sjoerd Galema is dagvoorzitter. Momenteel is Galema onder andere bestuurder en ondernemer. Een man met visie. Daarnaast zijn er diverse sprekers die u informeren over de do’s en dont’s op het gebied van financieringen. Ook gedeputeerde Sander de Rouwe zal aan het woord zijn. Omrop Fryslân doet verslag van de middag.

Uitreiking ondernemersprijs De HET! live te volgen

Op de tweede dag van de BCDN wordt de ondernemersprijs De HET! uitgereikt. De drie finalisten zijn inmiddels bekend. Aan de uitreiking is een talkshow gekoppeld over ondernemen & innovatie. Het is een interactieve show die ook nog eens live te volgen is via de websites van De Het en Ondernemend Leeuwarden

Free publicity via OF voor beursdeelnemers

Vanaf de start van de beurs, destijds nog TEL geheten, heeft OF het initiatief omarmd en ondersteund en is destijds toegetreden als media partner. We zulen u vanaf deze week via OF's online podia (web en social media) regelmatig informeren over de noviteiten op de beurs en van de beursdeelnemers. Een week voorafgaand aan de beurs verschijnt de speciale OF editie (on- een offline), die voor een groot deel in het teken van de beurs zal staan. Heeft u al beursnieuws? Mail het ons toe en wij beiden u OF's online podium aan voor Free Publicity, of vraag naar de mogelijkheden voor de OF beurs editie via onze afdeling advies.

Delen via

Vergelijkbare berichten