Bedrijfsverhuizing Bos Sneek, overtollige en overjarige modellen geveild

Sinds 2011 is Bos Sneek gevestigd aan de rondweg in Sneek. Tot voor kort vanuit het pand aan de Kopersslagerstraat 5 maar de verhuizing naar een nieuw pand is in volle gang. 

Bos Sneek is specialist op het gebied van grond-, groen- en reinigingstechniek en daarnaast leverancier van landbouwmachines. De afgelopen jaren is het bedrijf uit haar jasje gegroeid en daarom is besloten om te verhuizen naar een nieuw pand, zo’n twee kilometer verderop, aan de Walkommerstraat 10 in Sneek.  

Overjarige modellen veilen

Om niet alles te hoeven verhuizen en in het nieuwe pand een frisse start te maken, is besloten om alle overtollige en overjarige modellen die nog in het pand aan de Kopersslagerstraat aanwezig zijn, te verkopen via een online veiling. Het gaat hier om compleet nieuwe goederen die overjarig zijn maar ook losse onderdelen en gebruikt materieel en gereedschap. Particulieren of bedrijven die nog op zoek zijn naar een grasmaaier, aggregaat of aanhanger doen er verstandig aan om even een kijkje te nemen op de veiling. 

Op de veiling  

De online veiling is terug te vinden op Onlineveilingmeester. Er worden 289 kavels aangeboden variërend van grond- en groenmachines tot reinigingsapparaten en landbouwmachines. Goederen die worden aangeboden zijn onder andere golfkarretjes, aggregaten, kettingzagen, zit- en robotmaaiers, hogedrukspuiten, stellingmateriaal en aanhangwagens. 

Voor degene een kijkje willen nemen tussen de veilingitems, is er een kijkdag op vrijdag 17 maart tussen 11.00-13.00 uur.  De online veiling is inmiddels al van start gegaan en de kavels sluiten om maandagavond 20 maart vanaf 19.30 uur. Op veel kavels kan worden geboden vanaf 10 euro.

Vergelijkbare berichten