Bedrijven Contactdagen: slimme ondernemers komen goed beslagen ten ijs

Een goede presentatie beïnvloedt in sterke mate hoe men over een product, een bedrijf en over een ondernemer denkt. Goed voor de dag komen maakt daarom, bewust, maar vooral onbewust, veel los bij een (toekomstige) klant. Die wetenschap goed benutten, creëert extra kansen voor ondernemers om de ontmoeting om te zetten in vertrouwen en zo het rendement van een beursdeelname snel te verdubbelen.

Daar valt heel wat over te onthullen en dat gaat dan ook gebeuren want de organisatie van de Bedrijven Contactdagen zal daarover de komende weken twee bijeenkomsten organiseren voor ondernemers die erover denken om deel te nemen aan het evenement en willen investeren in ontmoetingen met mensen.

Aan deze geïnteresseerden wordt gepresenteerd welke klanten en kansen zij op de Bedrijven Contactdagen kunnen verwachten en naar welke aspecten van strategisch ondernemen nog meer is te kijken dan naar die elementen welke direct en indirect bijdragen aan de omzet. Ook komt aan de orde hoe de agenda voor, tijdens en na de beurs gehanteerd moet worden voor gesprekken die op het evenement moeten plaats vinden …of juist niet. De bijeenkomst geeft vooral antwoord op de vraag wat er van het evenement verwacht mag worden op basis van de inspanningen van organisatie en deelnemer SAMEN.

De beide informatieve netwerkavonden zijn kosteloos en worden georganiseerd in samenwerking met De Ondernemer, de uitgave van het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Belangstellenden die gebruik willen maken van deze gratis ondersteuning zijn welkom om onder het genoegen van een hapje en een drankje te komen luisteren hoe zij het ondernemen die twee dagen meer naar hun hand kunnen zetten. Noteer vast woensdag 13 januari in het WTC hotel te Leeuwarden en donderdag 21 januari in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen. Beide avonden beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden kan via de website: www.bcd.nl/voorlichtingsavonden.

Hier vindt u ook meer informatie over de bijeenkomsten en de Bedrijven Contactdagen algemeen.

Delen via

Vergelijkbare berichten