Beleef Dokkum 3D online

Dokkum is hiermee de eerste stad in Nederland die een dergelijk project lanceert en hoopt met het project toeristen te verleiden en op een toegankelijke wijze door Dokkum te begeleiden.

Het draadloze netwerk is inmiddels al een tijdje beschikbaar. Aanstaande vrijdag 23 april 2010 wordt op de Grote Breedstraat in Dokkum het project ‘Beleef Dokkum 3D Online’ als geheel gepresenteerd. U bent van harte uitgenodigd om daar bij aanwezig te zijn. Er is dan tevens gelegenheid om de 3D versie van de Breedstraten van Dokkum te bekijken.

Samenwerking

Het project is een samenwerking tussen Kabel Noord, de kabelmaatschappij in Noordoost Friesland en NOFCOM, het leerbedrijf in Noordoost Friesland. Toch is het project begonnen met een idee van de winkeliers van de Breedstraten. Samen met NOFCOM wilden de winkeliers een 3D versie van de Breedstraten maken op debreedstraten.nl. Door een subsidie van de provinsje Fryslân, werd het project samengevoegd met dat van Kabel Noord. Vanaf dat moment is het project de naam ‘Beleef Dokkum’ gaan dragen.

Het project is een samenwerking tussen diverse partijen. Zo werkten NOFCOM en Kabel Noord samen met Wentzo (draadloos netwerk), MediaCt (ontwerp website), Speak (technische realisatie), Eurogroup (projectbegeleiding) en een aantal andere partners. 

Vanwege het unieke karakter van het project, is het mede gefinancierd door het Europees Fonds voor regionale ontwikkeling en de provincie Fryslân. 


Programma
9.30 – 10.00 uur Ontvangst bezoekers en leden van het programma
10.00 – 10.15 uur Welkom door dagvoorzitter. Korte uitleg over het project
10.15 – 10.30 uur Opening Beleef Dokkum 3D Online
10.30 – 10.40 uur Korte toelichting van projectmedewerkers
10.40 – 11.10 uur Demonstratie Beleef Dokkum 3D Online
11.10 – 11.30 uur Korte toelichting van projectmedewerkers
11.30 – 12.30 uur Zelf Beleef Dokkum 3D Online ervaren en speeddaten

Delen via

Vergelijkbare berichten