Besparen op zorgverzekeringen door zorgvergelijker

“Ieder jaar zien we dat velen vergeten kritisch naar hun zorgverzekering te kijken. Dit terwijl de meeste mensen behoorlijk kunnen besparen. Hiermee doelen we niet alleen op de premie die men betaalt, maar ook op onnodige extra modules die jaar op jaar blijven doorlopen”, vertelt Wiebe Munniksma, adviseur bij Munniksma, de Boer & Palali assurantieadvies. “Wat vorig jaar de voordeligste keuze was, is dat nu niet per sé weer.” Door persoonlijke situaties die veranderen en verzekeringen die ieder jaar hun voorwaarden en premies wijzigen, kunnen velen besparen op hun zorgverzekering. “Maar: daar dient men wel zelf even voor achter hun computer te kruipen en te vergelijken.”, meldt Munniksma.

Zorgverzekeringen vergelijken
Munniksma, de Boer & Palali assurantieadvies maakt het vergelijken eenvoudig. Met een toegankelijke vergelijkingstool op www.mbpweb.nl/zorgvergelijker kan iedereen zijn huidige verzekering vergelijken met een optie van Stad Holland. “Op deze manier heeft men snel inzichtelijk of én hoeveel men kan besparen op de verzekering. Wil men vervolgens overstappen? Dan staan onze adviseurs klaar met persoonlijke begeleiding”, aldus Munniksma. Ook na het overstappen profiteert men van de voordelen van een zorgverzekering via een tussenpersoon. “Als tussenpersoon kunnen we vaak net iets meer bereiken bij verzekeraars dan men zelf kan realiseren.”

Overstappen tot en met 31 december
Wilt u overstappen van zorgverzekering? Dit kan nog tot en met 31 december! Voor vragen of hulp kunt u kijken op mbpweb.nl/zorgvergelijker of contact opnemen met de adviseurs van Munniksma, de Boer & Palali assurantieadvies.

Delen via

Vergelijkbare berichten