Beurs ‘Vliegende installateur’ in Drachten

We zijn al een poosje heel druk met het benaderen van relaties om naar onze huisbeurs “de vliegende installateur” op de airstrip van Drachten te komen. Dat doen we onder het motto: ”Tijdens deze beurs helpen we u af  van vliegangsten en hoogtevrees” en omdat het een installatiebeurs betreft, waarbij veelal branche gerelateerde deelnemers aanwezig zijn, hebben we het en passant ook over inspiratie, innovatie en installatie.
 
Wellicht heeft u er al iets over gehoord, maar na alle mooie reacties vorig jaar hebben Elektrokern Schuurman, Interkeramiek en Gevier de handen ineen geslagen om dit jaar samen een huisbeurs te organiseren. Deze beurs wordt gehouden op 8 en 9 juni aanstaande op de airstrip van Drachten.  We zijn zeer te spreken over het deelnemers aantal, want ruim 70 fabrikanten zullen acte de présence geven en dit is ruim meer dan verwacht.
 
Onze huisbeurs, met als thema de vliegende installateur, wordt dinsdag 8 juni om 15.00 uur officieel door burgemeester Middel van Smallingerland geopend.
 
Dus tijdens deze beurs proberen we klanten af te helpen hun vliegangsten en/of hoogtevrees, ze kunnen zich namelijk opgeven voor een rondvlucht boven Drachten en omstreken en ook laten we ze kennis maken met de laatste noviteiten. Verder zullen we naast de rondvluchten op beide beursdagen ook een weekendje Barcelona voor 2 personen en door fabrikanten beschikbaar gestelde prijzen verloten.
 
Via onze internetsite www.deinstallatiebeursvanhetnoorden.nl kunnen relaties zich aanmelden, ook u bent natuurlijk van harte welkom om op deze dagen een kijkje te komen nemen.
De Installatiebeurs van het Noorden “de vliegende installateur”

locatie vliegveld Drachten de Knobben 100A

Delen via

Vergelijkbare berichten