Bijeenkomst over trends in sterk veranderende wereldeconomie

Ze geven hun visie op de impact daarvan op de verschillende aspecten van internationale handel en gaan in op de sporen die de kredietcrisis wereldwijd heeft nagelaten. De bijeenkomst vindt plaats in het Abe Lenstrastadion in Heerenveen van 16.30 uur tot 20.30 uur.

Trends in Noord Nederland
KvK Noord is intensief betrokken bij de exportclubs in het noorden en draagt actief bij aan evenementen en ondersteunt activiteiten. In 2011 heeft KvK Noord een exportmonitor gehouden onder ondernemingen in Noord Nederland. Hieruit bleek dat noordelijke ondernemers Duitsland, België, Scandinavië, Groot Brittanië en Frankrijk als belangrijkste exportlanden zien. Men verwacht in deze landen ook de meeste groei qua export. Duitsland, België, China, Engeland en Italië noemt men als de belangrijkste importlanden.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich nog aanmelden voor deze bijeenkomst via www.kvk.nl/pionn. (Er zijn reeds meer dan 200 aanmeldingen)

PIONN
De bijeenkomst wordt georganiseerd door PIONN, het Platform Internationaal Ondernemen Noord-Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van externe partijen. Hoofdsponsor is Flynth Accountants. Co-sponsoren zijn Salespromotor en Grodal Expeditie B.V.

Delen via

Vergelijkbare berichten