Boek nu voor EURO 2024 bij Event Camping

Event Camping kondigt de opening aan van twee exclusieve campings tijdens EURO 2024. Gelegen in het hart van Gelsenkirchen, bieden deze campings een ongeëvenaarde ervaring voor voetbalfans uit alle landen, die het Europees kampioenschap willen bijwonen.

Event Camping is klaar om de verwachtingen te overtreffen tijdens dit prestigieuze sportevenement. Na succesvolle projecten zoals onder andere de F1-camping in Oostenrijk en Glamping op de TT Assen, voegt Event Camping nu twee opwindende locaties toe in Gelsenkirchen, Duitsland.

Historische locatie

De eerste camping bevindt zich op de historische locatie van de oude mijn Neue Zeche Westerholt en biedt state-of-the-art faciliteiten voor campers. De tweede locatie, gelegen in het prachtige park Revierpark Nienhausen, biedt een unieke glamping-ervaring te midden van de natuurlijke schoonheid van het gebied.

Beide campings zijn strategisch gelegen in de nabijheid van het Veltins-stadion, waardoor fans gemakkelijk toegang hebben tot de wedstrijden en andere evenementen tijdens EURO 2024.

Gastvrijheid

“Met onze focus op kwaliteit en gastvrijheid streven we ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden aan alle bezoekers van EURO 2024”, aldus Harm de Jong, Eigenaar van Event Camping. “We zijn verheugd om fans te verwelkomen op onze unieke campings, waar ze kunnen genieten van comfortabele accommodaties en een levendige sfeer tijdens dit historische voetbalevenement.”

Bezoek onze website www.campsitegelsenkirchen.com voor meer informatie en reserveringen.

Vergelijkbare berichten