Boels Rental kiest voor elektrische voertuigen van Friese makelij!

Vorig jaar zijn er als een eerste pilot enkele voertuigen geleverd aan Boels. Inmiddels zijn de laatste voertuigen van Boels opgeleverd. Deze elektrische Leffert transportvoertuigen verhuurt Boels vanaf 750 filialen in 18 Europese landen. Hierin dragen Boels en Frisian Motors bij aan een mooie stap richting een CO2 neutrale toekomst!

Vorige week was het zover! De laatste voertuigen van Boels zijn inmiddels uitgeleverd. In een jaar tijd is een tweede pilot elektrische transporters uitgeleverd aan de verhuurketen. De elektrische transporters worden in meerdere sectoren ingezet, zoals de wegen en waterbouw, evenemententerreinen en voor intern transport. De elektrische site carrier is een handig transportvoertuig om mensen en goederen op korte afstand te vervoeren. De Leffert is geschikt voor het trekken van aanhangers, terreinvaardig en wordt geleverd met wegtoelating. Oftewel je kunt met de terreinwagen gewoon op de openbare weg en middels een kenteken onmisbaar voor vele doelgroepen.

Eén van de voertuigen die Boels Rental heeft besteld is de elektrische Leffert FM-100 4×4. De eerste vierwiel aangedreven vierzitter in Europa! Dit is een twee motoren systeem met daardoor een groot vermogen. Een primeur voor Frisian Motors. Het rijden over onverharde terreinen is daarmee geen probleem meer!. Door de toevoeging van de Leffert FM-100 4×4 in haar leveringspakket biedt Frisian Motors inmiddels vijf verschillende elektrische voertuigen typen aan! Allen geschikt voor ruw terrein.

De samenwerking tussen Frisian Motors en Boels is een mooie stap richting een duurzame samenleving. Boels Rental is in de afgelopen jaren druk bezig met het verduurzamen van haar verhuurvloot. Aangezien elektrische machines in de bouw, infra en evenementenbranche een hot item is, investeert Boels momenteel veel in elektrische machines. Zo hebben ze de afgelopen jaren geïnvesteerd in elektrische Shovels, verreikers, hoogwerkers, etc. Vanaf nu kunnen de elektrische Lefferts van Frisian Motors uit het Friese Bakkeveen ook tussen het rijtje.

Frisian motors is een assemblage fabrikant die de techniek beheerst om praktische elektrisch aangedreven voer- en werktuigen in Nederland te introduceren. Daarbij is de missie van Frisian Motors dat deze voertuigen een prijsniveau bezitten gelijkwaardig aan een brandstofmodel. Alleen op deze wijze is het voor iedereen mogelijk om te werken aan een verbetering van het milieu en direct gebruik te kunnen maken van de vele praktische voordelen van elektrische voertuigen. Zo zijn ze stiller in gebruik en door minder bewegende delen heeft u minder slijtage en dus minder onderhoud. Uiteraard bespaart u flink op de brandstofkosten en kunt u tanken wanneer en waar u maar wilt. “Je stopt gewoon de stekker in het stopcontact” zo simpel kan het zijn.

Vergelijkbare berichten