De Boer RVS maakt kans op prestigieuze ondernemersprijs

De nominatie geeft de MKB-er ook veel landelijke aandacht. Volgende week woensdag zijn er opnames voor het bijbehorende televisieprogramma “ De succesfactor” . Dit programma is elke zondag te zien bij RTL 7.

Beste bedrijven genomineerd

Elk jaar worden door de Nationale Business Succes Award Instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches gevolgd en kunnen ze worden genomineerd voor de Nationale Business Succes Award. De bedrijven worden o.a. beoordeeld op omzet, marktbenadering, visie en missie. De Boer RVS scoorde de hoogste cijfers op onder andere missie, marktbenadering en innovatie. Dit is mede dankzij het ontwerpen van een innovatieve visketen, die verregaande verduurzaming van de visserij mogelijk maakt.

'Parels van de economie'

De organisator, het NBSA-instituut schrijft over de verkiezing: "Deze parels van de economie en toonbeelden van ondernemerschap ontvangen de branche-award en komen in aanmerking voor de hoofdprijs: de jaarlijkse Succes Award, waaraan een geldprijs, publiciteit en roem is verbonden. Het selecteren van de winnaar is voor de jury en het Nationaal Business Succes Award Instituut elk jaar weer een opgave. Het vereist een zorgvuldige afweging, onder auspiciën van de notaris".

Onafhankelijke selectieprocedure

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut.

Naast de hoofdprijs worden nog 19 subawards uitgereikt, gebaseerd op diverse thema's zoals innovatie, beste werkgever, snelste groeier etc. 19 uitstekende ondernemingen krijgen dan ook de jaarlijkse waardevolle erkenning van ons keurmerkinstituut, die hun status op het betreffende gebied landelijke eer aan doen.

Delen via

Vergelijkbare berichten