Bouma Technisch Installatiebedrijf neemt Awizon over

Awizon, in 2003 opgericht door Johan Bakker, vanuit diens passie voor duurzame energie, is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot dé expert op het gebied van zonne-energiesystemen. “Wij hebben inmiddels duizenden systemen gemonteerd en kunnen daarmee terugvallen op zeer ruime kennis en ervaring”.  Na twee jaar samenwerking en krachtenbundeling was het nu de tijd voor Bouma om het gehele bedrijf over te nemen.

“Awizon blijft zelfstandig en gevestigd in Surhuisterveen. Wij hebben een team gedegen medewerkers met veel kennis in huis, die de dagelijkse leiding voortzetten. Onze klanten kunnen daarom blijven rekenen op  de basiswaarden van Awizon zoals goede persoonlijke service én kwaliteit!”

Klaas Meindertsma, directeur/ mede-eigenaar, “Wij zijn heel erg blij met Awizon. Bouma en Awizon passen goed bij elkaar. We zijn beide spelers in een markt die voortdurend in beweging is en waarbij we ons moeten onderscheiden door kwaliteit en toegevoegde waarde te leveren. Op dit gebied kunnen we elkaar aanvullen en versterken. Wij zullen Awizon dan ook met plezier voortzetten”.  

Delen via

Vergelijkbare berichten