Bounce Valley Leeuwarden gaat voor wereldrecord

Bounce Valley Leeuwarden maakt zich op voor een ongekende viering. Op 15 oktober start Bounce Valley Leeuwarden niet alleen een gedurfde wereldrecordpoging voor de langste tijd springen op een luchtkussen, maar doet dit ook om het gloednieuwe springkussen in te wijden met spannende nieuwe elementen en dit alles zal dag en nacht doorgaan.

Bounce Valley Leeuwarden gaat de uitdaging aan om het huidige wereldrecord voor de langste tijd springen op een luchtkussen te verbreken. Het huidige record staat nu op 50 uur en is gevestigd in 2018 in Birmingham, Engeland. Gedurende maar liefst 51+ uren zullen acht dappere deelnemers, waaronder de beroemde influencer Timo Miedema en zijn bekende vrienden, onvermoeibaar springen en het uiterste vergen van zichzelf. Dit spektakel belooft niet alleen een eerbetoon te zijn aan doorzettingsvermogen, maar ook een opwindende gelegenheid voor de lokale gemeenschap om deel te nemen.

Een nieuw springkussen

Naast de wereldrecordpoging zal Bounce Valley Leeuwarden haar nieuwste aanwinst onthullen. Dit springkussen zal evenals het oude een speelplek bieden van ongekend plezier en is ontworpen om zowel kinderen als volwassenen een leuke tijd te geven. En het beste van alles? Ten tijde van het wereldrecord zal het springkussen 24 uur per dag geopend zijn, zodat avontuurlijke mensen op elk moment van de dag of nacht mee kunnen springen.

Een gemeenschapsevenement

Bounce Valley Leeuwarden nodigt de lokale gemeenschap uit om deel te nemen aan dit evenement, dat niet alleen een recordpoging is, maar ook een viering van plezier en avontuur. Het is een kans om onze stad op de kaart te zetten en tegelijkertijd het goede doel ‘Spieren voor Spieren’ te steunen, aangezien alle opbrengsten uit de kaartverkoop aan de dit doel zal worden gedoneerd.

Waar en wanneer

Het spektakel begint op 15 oktober bij Bounce Valley Leeuwarden en zal dag en nacht doorgaan tot ongeveer 14:00 uur op dinsdag 17 oktober. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en deel te nemen aan deze buitengewone viering. Voor degenen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, zullen er online acties en donatiemogelijkheden beschikbaar zijn.

Vergelijkbare berichten