Bouwgroep Dijkstra Draisma voor derde keer Best Managed Company

Bouwgroep Dijkstra Draisma biedt totale bouwoplossingen op het gebied van werken, wonen en recreëren in het noorden van Nederland. Door continue proces- en productinnovatie levert Bouwgroep Dijkstra Draisma hoge kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Over 2011 werd een omzet gehaald van € 128 miljoen euro. Herman Roose, partner bij Deloitte en juryvoorzitter Best Managed Companies: “Ondanks de economische tegenwind laten de bedrijven prima cijfers zien. De sleutel tot dit succes lijkt een sterke focus op innovatie waardoor men zich goed door de crisis lijkt te slaan.” De jury is van mening dat juist in de komende jaren bedrijven met innovatie in hun DNA verschil gaan maken.

Voorbeelden van het innoverend vermogen van de Bouwgroep zijn onder andere de revitalisatie van het winkel- en appartementencomplex “Amicitia” in Leeuwarden en het ombouwen van het voormalige politiebureau tot kantoren met zorgwoningen “De Veilige Veste” in Leeuwarden. Bij dit laatste project werden gevelelementen in de eigen houtskelet bouwfabriek gemaakt conform het “passiefhuis-principe”, waarbij de elementen een Rc van 10,0 konden halen. Daarnaast is de Bouwgroep in staat het totale proces van ontwerp tot “Meer Jaren Onderhoud” te realiseren.

Bouwgroep Dijkstra Draisma is meer dan 100 jaar actief in de utiliteitsbouw, bedrijfs- en industriebouw, woningbouw en de recreatiebouw. Daarnaast behoren restauratie, renovatie en (groot)onderhoud tot de specialismen van de Bouwgroep.

Delen via

Vergelijkbare berichten